Træningsaftener med GM Lars Bo Hansen

To onsdage i træk var vi så heldige at have GM Lars Bo Hansen som træner. Dem, som har mødt ham, ved, han er et sympatisk bekendtskab. Dem som har set hans partier, ved han spiller godt skak. Dem som har investeret i hans bøger ved at han er en god skribent og en meget dygtig formidler.

Emnet for lektionerne var Calculation og det var en meget veloplagt Lars Bo, som bød velkommen. Han guidede os igennem til tilsendte materiale, kom med nogle fantastiske eksempler, som han på pædagogisk vis fik forklaret så alle forstod det. Det var en fornøjelse at deltage i de spændende analyser, og erfare hvor meget en GM egentlig får med under et parti.

 

Lars Bo forklarede os hvor vigtigt det er at kende sin egen stil og forklarede om de forskellige typer, som han beskriver i sin bog Foundations of Chess Strategy.  På anden aften havde Lars Bo medbragt perler fra sine egne partier, som han gik i dybden med. Det var nogle fantastiske analyser og det lykkedes at holde alle tryllebundet imens.

 

Efter to fantastiske træningsaftener var der nærmest stående applaus og vi var alle enige om at vi på det skaklige område var beriget. Hvis andre vil beriges anbefales det at tjekke Lars Bos forfatterskab

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.